Hyödyntämällä ElapAudit LAATU menetelmää kilpailukykynne paranee kohonneen laadun vaikutuksesta.
Työskentelyä seurataan ja kehitetään ElapAudit menetelmällä. Toimintatapoja ja –malleja kehittämällä asiakkaamme saavat pysyviä toimintatapoja turvallisempaan ja laadukkaampaan elintarviketuotantoon. Riskitekijöitä minimoidaan ja tuotteiden laatu saadaan nostettua oikealle tasolle, ylilaatu välttäen.
Voimme kehittää elintarviketurvallisuusjärjestelmänne sertifiointitasolle, FSSC22000, ISO22000 ja IFS kehitysmenetelmät kauttamme.
Kauttamme saatte myös menetelmät osoittaaksenne vastuullisen kalastuksen MSC ja kalanviljelyn ASC jäljitettävyystandardien hallinnan.
Yksittäisenä palveluina tarjoamme mm. sisäisiä ja ulkoisia auditointeja, auditointeihin valmistavia tarkistuksia sekä toimittaja-arviointeja.